De jeugdkampleiders (zie foto’s hieronder) gaan allemaal vrijwillig mee op het jeugdkamp. Het kost sommige zelfs een week vakantie, maar die wordt graag opgeofferd om mee te gaan op een dergelijk fantastische week.
De kampleiders hebben gezamenlijk al zo’n honderd jaar ervaring als leider op het jeugdkamp. Daarnaast hebben de leiders diverse achtergronden, zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Fontys SportHogeschool (FSH) en ROC sport en bewegen. Met deze achtergronden ligt er een uitstekende basis om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen met een uitgebreid en gevarieerd programma.
Dit jaar zullen Conny van de Sande en Suzanne Hamers de keuken bemannen. Conny van de Sande zorgt voor eventuele eerste hulp en andere medische zaken op kamp. De overige leiders zullen de verantwoording hebben over een groepje kinderen in de kampweek.
Wij als leiding willen de ouders en verzorgers van de kinderen die deelnemen aan het jeugdkamp bedanken voor het vertrouwen dat ze ons geven om hun kind een week met ons mee te laten gaan.


 


Gerard van Liemde

Bjorn Boer


Bram van Hal

Conny van de Sande

Dennis van Schijndel

Diana
Diana van Zandbeek

Juul
Juul van Ingen

Lars Cornelissen

Luc van Gorp

Manon van Esch

Ramon Dekkers

Roel Verspeek

Rens Spijkers

Sebastiaan Kuijs

Stefan Dekkers

Steven Piggen

Stan Meeuwesen


Suzanne Hamers
Tom
Tom Ockeloen
Sporty 
Sporty