Home Algemeen Kamp 2020 Kampleiding Gastenboek
Kampleiding

De jeugdkampleiders (zie foto’s hieronder) gaan allemaal vrijwillig mee op het jeugdkamp. Het kost sommige zelfs een week vakantie, maar die wordt graag opgeofferd om mee te gaan op een dergelijk fantastische week.
De kampleiders hebben gezamenlijk al zo’n honderd jaar ervaring als leider op het jeugdkamp. Daarnaast hebben de leiders diverse achtergronden, zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Fontys SportHogeschool (FSH) en ROC sport en bewegen. Met deze achtergronden ligt er een uitstekende basis om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen met een uitgebreid en gevarieerd programma.
Dit jaar zullen Conny van de Sande en Suzanne Hamers de keuken bemannen. Conny van de Sande zorgt voor eventuele eerste hulp en andere medische zaken op kamp. De overige leiders zullen de verantwoording hebben over een groepje kinderen in de kampweek.
Wij als leiding willen de ouders en verzorgers van de kinderen die deelnemen aan het jeugdkamp bedanken voor het vertrouwen dat ze ons geven om hun kind een week met ons mee te laten gaan.


Rij 1: Bram van Hal, Gerard van Liemde, Steven Piggen, Roel verspeek, Tom Ockeloen, Dennis van Schijndel
Rij 2: Stan Meeuwesen, Conny van de Sande, Juul van Ingen, Manon van Esch, Diana van Zandbeek, Stefan Dekkers
Rij 3: Rens Spijkers, Sebastiaan Kuijs, Ramon Dekkers, Luc van Gorp, Bjorn Boer, Lars Cornelissen.
Afwezig: Suzanne Hamers